Prijsvermeldingen
Dollarprijzen gelden niet voor de Nederlandse markt en zijn niet indicatief voor Europese prijzen. Inkoopprijzen voor de Nederlandse markt worden in euro’s en altijd via een offerte aan u kenbaar gemaakt.

Factuur
De vermelde prijzen, zijn altijd exclusief btw. De geleverde artikelen blijven eigendom van Aproco totdat de gehele factuur is voldaan.

Betalen
Een eerste of eenmalige order zal vooraf moeten worden voldaan. Vaste relaties kunnen vanzelfsprekend op rekening kopen. Betalingen dienen plaats te vinden binnen 14 dagen na factuurdatum, afwijkingen zijn alleen mogelijk na schriftelijk akkoord van Aproco.

 • Overschrijving/Internetbankieren:
  U kunt het totaalbedrag overmaken op Rabobank rekeningnummer NL16 RABO 0172936799 t.n.v. Aproco te Amsterdam. Denkt u eraan om altijd het bestel-, referentienummer en tevens factuurnummer te vermelden.
 • Op rekening:
  Vaste relaties kunnen bij Aproco op rekening kopen. Wij hebben hiervoor een recente kopie van de K.v.K. inschrijving en het btw nummer nodig, u kunt deze gegevens per post of e-mail (info@aproco.nl) toesturen.

Let op:
Indien u problemen ondervindt met het betalen of als u meent dat er iets fout is gegaan, neemt u dan direct contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 085-13 03 847 of via de mail: info@aproco.nl

Rabobank rekeningnummer: NL16 RABO 01729.36.799
IBAN: NL16rabo0172936799
BIC: RaboNL2U

Herinnering
Als u terecht een herinnering heeft ontvangen, verzoeken wij u de openstaande factuur alsnog per omgaande te voldoen. U hoeft ons hierover niet te benaderen.

Verzenden

 • Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Het kan incidenteel voorkomen dat één of meer artikelen een langere levertijd hebben, wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk de bestelde producten te leveren.
 • Op alle leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Maatwerk
Speciaal maatwerk kan niet retour gezonden worden.

Transportkosten

 • Nationale verzending: In de offerte staat vermeld of de levering in Nederland wel of niet franco zal plaatsvinden.
 • Internationale verzending: De betaling van een zending naar of bestelling vanuit het buitenland, zal, tenzij anders overeengekomen, altijd vooraf moeten plaatsvinden. Buiten de EU zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestelling aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. Indien u wilt weten in hoeverre u deze (invoer)rechten dient te betalen, kunt u contact opnemen met de douane van het betreffende land.

Kleine bestellingen
Bij kleine bestellingen zijn wij genoodzaakt een “kleine order” toeslag te berekenen.

Garantie
Op al onze producten gelden de fabrieksgaranties. Dit betekent dat u recht heeft op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant van het artikel bepaalt, met een maximum van 12 maanden (tenzij dit schriftelijk door Aproco anders is aangegeven). Deze garantiebepalingen zijn specifiek voor elk artikel. Maten en kleuren kunnen afwijken van de getoonde foto of PFD. Indien u vragen heeft over een bepaald product, kunt u per e-mail (info@aproco.nl) contact opnemen met onze klantenservice.

Retourneren
Indien u een defect artikel heeft ontvangen, of het product binnen zeven dagen na ontvangst een fabricagefout vertoont, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

U kunt standaard artikelen die u bij ons heeft gekocht onder de volgende voorwaarden retourneren:

 1. Voor alle artikelen geldt dat deze in oorspronkelijke en onbeschadigde staat moeten zijn.
 2. Na levering heeft u als klant 7 werkdagen om het ongebruikte product terug te sturen, de verzendkosten zijn voor rekening van de klant.
 3. Wij verzoeken u op de achterzijde van de factuur/pakbon aan te geven waarom u het artikel retourneert, zodat wij het zo snel mogelijk kunnen afhandelen.
 4. Het product moet compleet, voorzien van de originele productverpakking, factuur/pakbon en RMA nummer worden teruggezonden (RMA = Return Merchandise Authorization).
 5. Het RMA nummer dient duidelijk leesbaar op de buitenkant van de transportverpakking te worden aangebracht (om beschadiging te voorkomen, niet direct op het product of op de productverpakking ). U kunt het RMA nummer via e-mail bij ons aanvragen.
 6. Voor het aanvragen van een RMA nummer hebben wij de onderstaande gegevens van u nodig:
  – Bedrijfsnaam en adres
  – Naam contactpersoon
  – Telefoonnummer
  – Uw e-mailadres
  – Uw bankgegevens, indien het om een retourzending gaat die gecrediteerd moet worden (nummer, naam en locatie van uw bank)
  – De reden waarom u het product wenst terug te sturen
  – Het Aproco bestel-, referentienummer en tevens het factuurnummer

Indien u de bovenstaande gegevens in uw e-mail meestuurt, zenden wij u z.s.m. het RMA nummer, inclusief het bezorgadres waar u het pakket naar toe kunt sturen.

Let op:
Om aanspraak te maken op garantie of creditering is het van belang het juiste bezorgadres te gebruiken. Gebruik altijd het door Aproco in de e-mail aangegeven bezorgadres.

Hulp nodig
Indien u hulp of uitleg nodig heeft zijn er twee mogelijkheden:

 1. U stuurt een e-mail: info@aproco.nl
 2. U belt Aproco, telefoonnummer: 085-13 03 847, wij zijn u graag van dienst.

Aproco BV
Haparandaweg 67-D4 – 1013 BD AMSTERDAM – Nederland
Telefoon: 085-13 03 847 
K.v.K.: 20131411 – BTW-nummer: NL8179.67.175.B01